Huset

Huset blev opført i 1911, og navnet kunne tyde på at  bygherren måske har haft noget med søfart at gøre, måske ”Skudehandelen” med de sydnorske byer.

Vi købte det i år 2000. og er nu langt om længe færdig med restaureringen, som er udført dels af professionelle håndværkere, og egen arbejdskraft, men med respekt for den helt unikke beliggenhed, og som vi selv gerne vil have det.

Huset ligger ca. 200 meter fra Lønstrup Centrum, med købmand (åbent hele året) 14 restauranter med diverse underholdning, kunstgallerier, glaspusterier, pottemagerier, lækrer dame- herretøjsforretninger mm. Men ingen diskoteker, med det ”savn” det giver.

Huset ligger helt fremme i forreste klitrække i fredet areal, og med 180 graders havudsigt over hav og by. Der er 100 meter til fin sandbadestrand (Blåt flag), 20 minutters gang til resterne af Mårup Kirke og ca. 1 times gang til Rubjerg Knude med lidt Fyr.

Lejligheden er på 81 m2, kombineret smagfuldt med nye og renoverede møbler, 2 soveværelser med dobbeltsenge. Køkken med alt i el, og usigt over hav. Stue med udsigt over hav og by, og hvis det ikke er nok TV/DVD med fællesantenne, Radio/CD og opkobling til trådløs internet. Events mm kan ses på www.toppenafdanmark.dk.

Badeværelse som vi mener det skal være. Der er både varmt og koldt vand. Depotrum, ja vi kalder det nu Danmarks højeste beliggende vinkælder,  med havehynder mv. Grill findes i det lille rum ved siden af carporten.

Et hus vi i familien er utrolig glade for, og håber I vil behandle godt, og dermed få mulighed for at komme igen, og nyde denne specielle plads i Danmark, på ”Skippers plads”.

© 2013 Kaptajnhuset i Lønstrup